Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

és válaszok

Melyet fegrendelést követően kapni fogsz egy visszaigazoló email-t és, ha jelezted az egyedi iényedet, akkor felveszem veled a kapcsolatot, fizetned elég akkor amikor a terméket már a kezemben fogom, vagyis kivágtuk lézerrel és felület kezeltük. Ekkor jelezzük neked és a szamlazz.hu rendszeren keresztül kiállítunk neked egy elektronikus számlát. Melyet fizethetsz készpénzben személyesen Budapesten vagy Miskolcon, de választhatsz banki átutalást is.

Alább találhatók a felmerülő kérdések és válaszok

Ha bármilyen egyéb kérdésed van, akkor ne habozz írj nekünk email-t vagy akár telefonon is állunk a rendelkezésedre

Szállítás

Szállításra a Fürgefutár.hu Kft. business szolgáltatását használom melynek a díja 2000 ft. Előnye: nyomonkövethetőség, 0-24-es ügyfélszolgálat, gyors kiszállítási idő (1-2 munkanap)

Mikor kapom meg az éremtartót?

A megredelést követően 2-3 héten belül kapod kézhez az éremtartót. Azért ilyen nagy a szállítási idő, mert raktáron nincs egy termék se, mindegyiket a megrendelést követően kezdjük el legyártani. Ezután pedig vannak még vele teendők, ezért mondjuka 2-3 hetet, mert kevesebb lehet, de több nem.

Hol tudom megadni az egyedi igényemet?

Ezt jelezheted megrendelésnél is, ha a minta megfelelő csak módosítani kellene rajta például más nevet szeretnél rá, ilyenkor megjegyzés rovatba tudod ezt jelezni, vagy ha ezt kihagyod, de kérdéses az adott minta akkor keresünk Téged. A másik lehetőség, hogy a üzenetet írsz nekem, a kapcsolati űrlapon keresztül vagy valamelyik elérhetőségemen keresztül felveszed velem a kapcsolatot.

Rendelés leadása után mi történik?

Ez attól függ, hogy kész mintát rendelsz-e. Ebben az esetben a megrendeléstől számított 2-3 héten belül kézhez kapod az egyedi éremtartódat. A másik esetben, ha egyedi mintát kérsz, annyival hosszabb a folyamat, hogy 2-3 nap amíg ezt megtervezem és leegyeztetjük, hogy minden a neked megfelelő stílusban legyen.

Mekkora méretben rendelhető éremtartó?

Szinte bármilyen méretben rendelhetsz. Már készítettem 18 cm x 10 cm méretű tartót, de készítettem már 120 cm x 85 cm méretben is. Attól függ mennyi érmet szeretnél kiakasztani. Illetve, hogy milyen design-t szeretnél a tartóra.

Van-e lehetőség olyan sportot választani ami nincs a minták között?

Természetesen. Csak keress üzenetben vagy telefonon vagy, ha az könnyebb akkor facebook-on is elérhetőek vagyunk..

Lehetséges-e másfajta betűtípus, bal kezes figura, női figura…?

Igen. Bármi lehetséges, kereshetsz minket, a kapcsolat menü pont alatti email küldési lehetőségen, telefonon, de elérsz minket a közösségi hálókon is.

Hány érem fér a tartóra?

Ez egy bonyolult kérdés. Főképpen a személyes preferenciáidtól függ, hogy mutatnak az érmek a legszebben. Az irány adó darab számok le vannak írva minden tartó leírásában, de ez csak egy hozzávetőleges mennyiség. Attól függ, hogy milyen széles az akasztó.

Hogyan tudok fizetni?

Történhet banki átutalással, személyesen, készpénzben vagy utánvét is lehetséges. Ennek kiválasztása a megrendelési folyamat végén lehetséges.

Rendelhetek-e külföldről?

Igen, de ebben az esetben előre utalás szükséges. Valamint a szállítási költség és az idő is nő.

Hogyan tudom visszaküldeni a csomagot?

Először is írj egy emailt az info@egyedieremtartok.hu címre. Annak elkerülése végett, hogy az éremtartó megsérüljön, kérlek, hogy csomagold be. Amikor megkaptam a csomagot én visszautalom az árát!

Pénzvisszafizetés

Amennyiben a szállított terméked sérült, avgy nem felel meg az igényeidnek, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, és vagy teljes visszafizetést kérhetsz vagy ha “csak” javítható (festés) sérülés van rajta akkor részben visszafizetést kérhetsz.